Fred och Bruno Fernandes inspirerar Manchester Uniteds 2-0-seger över Tottenham
نوشته شده توسط : trojashop

Manchester United producerade en spännande anfallsprestation för att välförtjänt besegra Tottenham med 2-0 på Old Trafford. Reaktionen på att Freds namn blev kvar på Manchester Uniteds lagblad för tredje matchen i rad ledde till ett kollektivt stön bland fansen klockan 19.15 på onsdagen. Folk har inget intryck på hans Manchester United tröja alls. Det är dock rättvist att säga att han var en av Manchester Uniteds bästa spelare i första halvlek, och han fortsatte med en stark andra halvlek på Old Trafford. Fred bröt till slut dödläget två minuter efter paus, och hans skott hade en viss lycka när Lloris till slut blev slagen av Ben Davies avböjning.

Bruno Fernandes gjorde 2-0 efter 68 minuter med en curling från kanten av straffområdet innan Portugals mittfältare nekades en trea senare i matchen på grund av offside. Ten Hag hade talat om hur fler mål skulle komma för Fernandes och ge allt som har saknats från portugiserna. Fans i fotbollströjor har blivit övertygade. Även om resultatet innebär att Spurs stannar på tredje plats och United behåller femteplatsen före Newcastle, känns banan för de två lagen ganska annorlunda efter en så övertygande uppvisning. United hade anmärkningsvärda 19 försök bara under de första 45 minuterna mot Tottenham, en fantastisk siffra mot en tredjedel i Premier League med ett utmärkt defensivt resultat.

Fred spelade alla 90 minuterna, skapade tre målchanser och hade sex skott på mål. Han spelade alla 90 minuterna med en Manchester United tröja, skapade tre målchanser och hade sex skott på mål. Och Fernandes visade några av de egenskaper som gjorde honom till en så stor framgång när han först kom till United. Man United förbättras under Ten Hag, men deras framsteg riskerar att avstanna om inte klubben kan hitta en beprövad målskytt under de kommande två transferfönstren. United har nu slagit tre av förra säsongens topp-sex lag i Arsenal, Liverpool och Antonio Contes lag. Spelare i fotbollströjor har njutit av segerkvällen.