نوشته شده توسط : trojashop

Manchester United är verkligen Premier League-utmanare igen, och söndagens 0-0-oavgjort mot Liverpool på Anfield bevisade det en gång för alla.

United hade det bästa av de sista minuterna då Alisson, med Fotbollströjor, räddade på nära håll från Bruno Fernandes och Paul Pogba men hade kämpat för besittning även om deras värdar sällan såg ut som att avsluta en mållös sträcka i Premier League som nu står på tre matcher.

Det var dock en annan historia under andra halvåret. När Thagos inflytande avtog, växte United nästan synligt i förtroende. De två bästa chanserna i andra halvlek föll båda till United, en till Bruno Fernandes, som ser tydligt trött ut, och en till Pogba. Båda, som står för hotade Manchester United Fotbollströjor 2021, räddades av Alisson, även om Pogba kanske känner att han gjorde det enkelt för målvakten och slog bollen rakt mot honom.

Det var ibland svårt att se, med två gamla rivaler som visade för mycket respekt för den andra för att skära loss och verkligen vinna. Ibland red också United sin tur, särskilt i en ensidig första halvlek som dominerades av Liverpool.

Liverpool fortsatte att trycka för att försöka hitta en sen utjämning men kunde inte bryta igenom. De föll 11 poäng efter Leicester City på den enda reklamplatsen. Det är svårt att se något scenario där Liverpool nu kan få befordran. Med inga förstärkningar i sikte verkar det som om minst en säsong till i FA Women's Championship är allt annat än beslutsam.

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 دی 1399 | نظرات ()

Atletico Madrid sträckte sin fördel på toppen av La Liga till fyra poäng med en 2-0-seger mot Sevilla. Det var ett första nederlag på tio matcher i alla tävlingar för Sevilla, som är sjätte i tabellen.

Atletico fick en perfekt start när Angel Correa med Fotbollströjor fick ett pass från att återvända till högerback Kieran Trippier och överraskade Sevilla med ett skott som studsade in från den nära stolpen för att ge dem ledningen i 17: e minuten.

Mittfältaren Saul Niguez med Atletico Madrid Saul Niguez No.8 Fotbollströjor lyckades effektivt vinna segern med en dunkande ansträngning från områdets kant på 76: e för att göra sitt första mål för säsongen

Atletico flyttade fyra poäng från den korsade rivalen Real Madrid och har också två matcher i handen när Diego Simeones lag utmanar om sin första ligatitel sedan 2014.

Simeone har vunnit La Liga, Copa del Rey, den spanska Super Cup, Europa League (x2) och UEFA Super Cup (x2) under sin tid som ansvarig för Atletico. Det råder ingen tvekan om det, den eldiga 50-åringen har förvandlat klubben från en sovande jätte till en europeisk stormakt.

Simeones mest kända ögonblick var La Liga-titeln 2014 - klubbens första sedan 1996 - samtidigt som han nådde fyra europeiska finaler; vann två Europa League-kronor 2012 och 2018, samtidigt som de förlorade mot Real Madrid i Champions League-avgörandena 2014 och 2016.

:: بازدید از این مطلب : 117
|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 دی 1399 | نظرات ()

Mål från Cristiano Ronaldo och Wales Aaron Ramsey hjälpte Juventus att säkra en 3-1 seger över 10-man Sassuolo i Serie A på söndag, vilket lyfte mästarna till fjärde plats i tabellen.

Juventus som spelar Sassuolo har alltid varit en knepig match. Det har visat sig vara ett spel där Juves säsong har nått botten. Det har varit ett, liksom mötet i juli förra säsongen, har målen flödat fritt. Men det kanske inte är viktigare den här säsongen eftersom Juventus med sin ära fotbollströjor försöker få bort ledningen som AC Milan för närvarande har på toppen av tabellen.

Juventus utnyttjade den numeriska fördelen som Danilo med Juventus nr 13 fotbollströjor vänster i gott om utrymme för att skjuta hem en hård öppnare i 50: e minuten, men ledningen varade bara åtta minuter när Gregoire Defrel planade för att bedöva värdarna.

Talare efter segern gav tränaren Andrea Pirlo en uppdatering om spelarnas tillstånd. "Vi var lite tröga ibland i kväll, men vi blev lite mindre organiserade och mer beslutsamma, så vi visade den hunger som krävs för att vinna matchen." Sassuolo, trots att han var en man, visade bra initiativ och tog en utjämning i strax efter att Danilo hade gett värdarna ledningen.

Det som har imponerat på mig har varit Juves attack. Ett tag kämpade de för att skapa goda chanser och berodde verkligen på Ronaldo och mål från fasta matcher. Nu skapar flera spelare chanser och lagets attack är mycket mer flytande. Ronaldo gör fortfarande flest av målen, men det handlar inte bara om honom framåt.

|
|
|
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 دی 1399 | نظرات ()

Liverpools obesegrade 12-match i Premier League slutar på sydkusten; Liverpool missade chansen att utöka sin ledning på toppen av Premier League när Danny Ings fantastiska strejk såg Southampton slå mästarna 1-0 på Monday Night Football.

Nederlaget innebär att Liverpool, vars fotbollströjor har avslutat 12-matchsegrar nu kan omges av både Manchester United och Manchester City högst upp på Premier League-tabellen om båda lagen vinner sina matcher i handen. United reser till den regerande mästaren den 19 januari i vad som alltid är en bitter rivalitet.

Den tidigare Reds-anfallaren Ings med Southampton fotbollströjor kom tillbaka för att hemsöka sin gamla klubb med en utsökt, otrevlig lobbed finish inom två minuter på St Mary's som fördömde Liverpool till deras andra nederlag för säsongen och avslutade mästarnas 12-match obesegrade körning.

På tal efter matchen jämförde en frustrerad Klopp sitt lags straffrekord med Manchester United, som vann sin tidigare match efter att ha gjort mål från en kontroversiell spot-kick.

Det fanns mer än ett fåtal Liverpool-fans med Liverpool fotbollströjor som kände sig med rätta förvirrade över att det varken tilldelades ett straff för Jack Stephens blatanta handboll eller vad som såg ut att vara en tydlig foul på Sadio Mane.

I själva verket kan vi till och med nämna Stephens som undviker en bokning av vad som såg ut som en chokehold på Mohamed Salah, så det är inte konstigt att Liverpool-fans kände sig hårt gjort över hela linjen.

|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 دی 1399 | نظرات ()

Den tidigare Spaniens och Chelsea-anfallaren Diego Costas kontrakt med Atletico Madrid upphörde på tisdag, sex månader innan det var planerat att avslutas. "Atletico de Madrid och Diego Costa har nått en överenskommelse om uppsägning av anfallarens kontrakt, som skulle avslutas i juni 30, 2021, "

Det betyder att Costa kommer att kunna gå med i en ny klubb på en gratis transfer och han är också på väg att ta bort sitt nummer 19 fotbollströjor, medan Atletico minskar deras lönekostnad avsevärt och låter dem förstärka truppen under januari-fönstret.

Även om de "personliga skälen" för Costa's exit inte har avslöjats, tror man att han vill ha regelbunden speltid. Den 32-årige som också har haft att göra med flera skador under de senaste åren har bara gjort 7 matcher totalt 204 minuter hittills den här säsongen för ligaledarna.

Costa, klädd i Atletico Madrid fotbollströjor, spelade 215 matcher och gjorde 83 mål för Atlético, vilket hjälpte klubben att vinna La Liga-titeln (2014), den spanska cupen (2013), Europa League (2018) och två UEFA Super Cups (2010 och 2018 ), enligt det spanska laget.

"Klubben tackar Diego Costa för hans engagemang under dessa år och önskar honom lycka till i nästa skede av sin yrkeskarriär," sade Atlético-uttalandet. "Han har gett oss mycket och vi har gett honom mycket", berättade Simeone på en presskonferens på tisdag.

:: بازدید از این مطلب : 110
|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 دی 1399 | نظرات ()

AC Milan kommer in i övergångsfönstret på jakt efter en angripare, specifikt en anfallare som kan täcka för Zlatan Ibrahimovic i händelse av skada eller annan frånvaro. De rapporterar att Memphis Depay är ett alternativ men bara om han säljs till ett reducerat pris med tanke på att hans kontrakt löper ut på sommaren och han inte vill förnya med Lyon.

Överföringen i januari kommer att vara öppen på mindre än en vecka. Lyon är för närvarande toppen av tabellen i Ligue 1 efter 17 spelade matcher. Depay med sin fotbollströjor har åtta mål och fyra assist i den franska ligan hittills den här säsongen men är utom kontrakt i slutet av kampanjen. Januari representerar därför klubbens sista chans att få en avgift för Depay, såvida han inte beslutar att förnya hans kontrakt.

Dessutom avslutar AC Milans ledning en förnyelseavtal för vice kapten och symbol Gianluigi Donnarumma. Den unga målvakten med AC Milan fotbollströjor är en kulthjälte i klubben för hans otroliga prestationer från en så ung ålder och hans uppkomst från Primavera. Donnarumma rapporteras allmänt att han vill stanna kvar i klubben.

I samband med jul har Zlatan Ibrahimovic förklarat att han är jultomten när han tar med gåvor till 27 barn - hans två i Sverige och hans 25 lagkamrater i AC Milan. "I år, enorma gratulationer för vad vi har gjort och vad vi gör. Vi har förlorat väldigt få matcher. Jag vet inte om det är tack vare mig, men jag gjorde något, jag tog med något."

:: بازدید از این مطلب : 119
|
|
|
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1399 | نظرات ()

Manchester City höll sitt Carabao Cup-försvar stadigt på rätt spår efter att ha lättat förbi Arsenal med en 4-1-seger på Emirates Stadium för att boka sin plats i semifinalen.

Gabriel Jesus med fotbollströjor avslutade sin väntan på ett mål med en smart nick för öppnaren i Manchester Citys 4-1-seger mot Arsenal i Carabao Cup-kvartsfinalen i Emirates. Gabriel Jesus ledde besökarna till en tidig ledning i den tredje minuten men Arsenal slog tillbaka mot loppet genom Alexandre Lacazette (31).

Fotbollsfans lämnades emellertid förbryllade över Gabriels Jesu tänder under tisdagens Carabao Cup-kollision mellan Arsenal och Manchester City. Den brasilianska anfallaren hittade nätet efter tre minuter i Emirates och mötte ett Oleksandr Zinchenko-kors med huvudet.

Jesus, klädd i Manchester Citys fotbollströjor, rullade iväg mot sin lagkamrat i staden och blinkade ett leende när han firade. Men bländningen och den ovanliga storleken på hans tänder lämnade fansen helt förvirrade på sociala medier - trots att det fanns ett enkelt svar på deras frågor .

Det var ett groanworthy misstag från Bernd Lenos understudy, som såg oregelbunden ut under en stor del av matchen även om han gjorde en bra reflexräddning för att förneka Jesus strax före halvtid. Han gjorde inte mycket bättre när Fernandinho, inte långt efteråt, frigjorde Foden för att tänka honom från en smal vinkel.

:: بازدید از این مطلب : 111
|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 دی 1399 | نظرات ()

Tottenhams Premier League-titelförhoppningar drabbades av en andra betydande bucklan i så många matcher som de föll till ett 2-0-nederlag mot Leicester City.

Leicester-spelare med sin fotbollströjor fick en straff tre minuter in i stopptiden för första halvåret när Serge Aurier gick in i Wesley Fofana och förde honom ner. Vardy gick upp för att ta spotsparken och konverterade den i mitten.

Medan Spurs kontrollerade matchen under större delen av halvleken resulterade ett fruktansvärt beslut av Serge Aurier i stopptid för att plöja genom Wesley Fofana inuti straffområdet till en VAR-kontroll. Craig Pawson gick till monitorn och efter en snabb bekräftelse gav han straffet till Leicester. Jamie Vardy med Leicester fotbollströjor gick ner i mitten förbi en dykning Hugo Lloris för att ge Leicester City en 1-0 i halvtid.

Tack till Aurier, dock gjorde hans indiskretion åtminstone en katatonisk tävling till liv igen. Spurs fick plötsligt sätta tempot i ett spel som tidigare hade rivits av rädsla. Båda sidor visste att deras motståndare var som farligast på disken, så det var inte konstigt att attackerande drag var cagey, försvar djupa och rymd till en premie för toppspelare.

Aurier fick ett mjukt straff i första halvleken när han foul Wesley Fofana i lådan, trots att gästspelaren flyttade bort från målet.

Mourinho hade tidigare fångats på kameran under Amazon-dokumentären 'Spurs All or Nothing' som berättade för Aurier att han var rädd för att han skulle ge bort ett "sh * t-straff med VAR".