نوشته شده توسط : trojashop

Manchester United producerade en spännande anfallsprestation för att välförtjänt besegra Tottenham med 2-0 på Old Trafford. Reaktionen på att Freds namn blev kvar på Manchester Uniteds lagblad för tredje matchen i rad ledde till ett kollektivt stön bland fansen klockan 19.15 på onsdagen. Folk har inget intryck på hans Manchester United tröja alls. Det är dock rättvist att säga att han var en av Manchester Uniteds bästa spelare i första halvlek, och han fortsatte med en stark andra halvlek på Old Trafford. Fred bröt till slut dödläget två minuter efter paus, och hans skott hade en viss lycka när Lloris till slut blev slagen av Ben Davies avböjning.

Bruno Fernandes gjorde 2-0 efter 68 minuter med en curling från kanten av straffområdet innan Portugals mittfältare nekades en trea senare i matchen på grund av offside. Ten Hag hade talat om hur fler mål skulle komma för Fernandes och ge allt som har saknats från portugiserna. Fans i fotbollströjor har blivit övertygade. Även om resultatet innebär att Spurs stannar på tredje plats och United behåller femteplatsen före Newcastle, känns banan för de två lagen ganska annorlunda efter en så övertygande uppvisning. United hade anmärkningsvärda 19 försök bara under de första 45 minuterna mot Tottenham, en fantastisk siffra mot en tredjedel i Premier League med ett utmärkt defensivt resultat.

Fred spelade alla 90 minuterna, skapade tre målchanser och hade sex skott på mål. Han spelade alla 90 minuterna med en Manchester United tröja, skapade tre målchanser och hade sex skott på mål. Och Fernandes visade några av de egenskaper som gjorde honom till en så stor framgång när han först kom till United. Man United förbättras under Ten Hag, men deras framsteg riskerar att avstanna om inte klubben kan hitta en beprövad målskytt under de kommande två transferfönstren. United har nu slagit tre av förra säsongens topp-sex lag i Arsenal, Liverpool och Antonio Contes lag. Spelare i fotbollströjor har njutit av segerkvällen.

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 مهر 1401 | نظرات ()

Belgiska laget Club Brugge nådde Champions League knockouts efter oavgjort 0-0 mot Atletico Madrid i onsdags garanterade dem en topp två-plats i grupp B. Den belgiska mästaren har en historisk europeisk historia med sin fotbollströjor och nådde två finaler i 1970-talet – som förlorade båda mot Liverpool – gick djupt in i den första Champions League 1992-93 och har spelat ofta i den sedan dess. Bakslaget lämnar Atletico i en svår position att avancera från grupp B. Club Brugge flyttade till 10 poäng, sex mer än den spanska klubben. Målvakten Simon Mignolet gjorde en rad imponerande räddningar för att förneka sådana som Antoine Griezmann och Angel Correa, vilket frustrerade det spanska laget.

Atletico slösade bort en rad chanser när de utökade sin segerlösa rad i tävlingen till tre matcher eftersom deras passage till åttondelsfinalen hänger hårt i balansen med två matcher kvar att spela. "Det är tufft", sa Atléticos tränare Diego Simeone. "Det finns bara en sak vi kan försöka göra nu, det är att vinna våra två senaste matcher med våra fotbollströjor." Brugge var livlig i den första halvleken men tog slut efter paus och höll sedan ut i slutskedet när Atletico förgäves försökte öppna upp gästerna, som fick Kamal Sowah utvisad sent. Griezmann, som startade efter att Atlético och Barcelona nått en överenskommelse om sin permanenta övergång, hade en av Atleticos bästa målchanser men kunde inte utnyttja.

Griezmann har inte gjort mål i nio raka matcher för klubb och land, sedan en avgörande sen vinnare i Atleticos 2-1-seger mot Porto i gruppspelsöppningen i september för mer än en månad sedan. I en Atlético Madrid tröja behöver fransmannen desperat visa sig på planen. Atléticos andra förlust var Leverkusen. Klubben hade vunnit alla tre matcherna mot Club Brugge på hemmaplan, inklusive så sent som 2018. Huvudtränaren Simeone lämnade stjärnportugisiske forwarden Joao Felix på bänken i en Atlético Madrid tröja under hela 90 minuter. Hans klubb måste slåss med Porto och Bayer Leverkusen om andraplatsen.

:: بازدید از این مطلب : 115
|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 مهر 1401 | نظرات ()

Andra halvleks ersättare Lionel Messi gjorde två sena mål när Argentina slog Jamaica med 3-0 i en VM-uppvärmning i New Jersey på tisdagen. Det var Argentinas sista vänskapslandskamp innan novembers VM-slutspel i Qatar och Messi gav en spännande avslutning i sin Argentina tröja efter vad som mest var en fotgängarmatch. "Du måste njuta av Messi," sa Argentinas tränare Lionel Scaloni. "Oavsett ditt land gör alla det. Jag är hans tränare, men jag skulle köpa en biljett för att träffa honom." Segern utökade också Argentinas obesegrade lopp till 35, vilket är två efter Italiens världsrekord på 37.

Under tiden tog Paris Saint-Germains superstjärna Messi sina internationella mål till 90 på 164 matcher efter att ha kommit in som avbytare i andra halvlek på Red Bull Arena. "Det finns inga ord för att beskriva vad han är," sa Alvarez. "Om han spelar fem, 10 minuter eller hela matchen lyckas han göra fantastiska saker i vilken fotbollströjor som helst." Manchester City-forwarden öppnade målskyttet i den 13:e minuten tack vare fantastiskt arbete från Lautaro Martinez, som kunde slingra sig in i boxen. Messi rapporterades lida av influensaliknande symtom innan matchen och kom av bänken i den 56:e minuten och lade till sin andra från en frispark tre minuter senare.

Efter en blyg första halvlek där jamaicanerna klämdes tillbaka i sina egna defensiva områden under långa perioder, visade Reggae Boyz mer företagsamhet i andra halvlek men hade inget att visa för det. Ett fan i fotbollströjor spurtade in på planen i den 65:e minuten och försökte ta Messis foto. Och ett fan utan bar överkropp försökte få Messi att skriva en autograf på ryggen innan han buntades ner på golvet av säkerhetspersonal. Matchen i New Jersey var Argentinas sista inför VM. I en blåvit Argentina tröja gjorde Messi fyra mål i Argentinas två VM-uppvärmningar denna månad, vilket gav honom 16 karriärmål i USA.