نوشته شده توسط : trojashop

Blues hade dominerat första halvlek och tog ledningen tidigt i den andra när Olivier Giroud slog hem ett kors vid den närmaste stolpen. Men Wolves samlades snart och utjämnade på enastående sätt genom Daniel Podence på 66 minuter.

Chelsea tog ledningen strax efter halvtid genom Olivier Giroud med fotbollströjor innan Daniel Podence hittade en utjämning för hemmalaget mitt i andra halvlek.

Olivier Giroud med Chelsea fotbollströjor gav Chelsea ledningen i den 49: e minuten med en utmärkt volley förbi Rui Patricio. Daniel Podence tjänade värdarna en poäng efter att ha utjämnat i 66: e minuten med en avböjd strejk och Pedro Neto avslutade comeback-poängen i stopptid till försegla vinsten för Wolves.

Frank Lampard blev besviken över att hans lag inte gjorde mer för att stoppa Wolverhampton Wanderers motattackhot när poängen gled bort från oss vid Molineux.

Vi tog ledningen genom en fin Olivier Giroud-volley tidigt i andra halvlek men kunde inte hålla fast vid vår ledning då vargarna slogs tillbaka och gjorde två mål för att vinna matchen, deras vinnare kom i slutet av en snabb kontring djupt in i tillagd tid.

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 آذر 1399 | نظرات ()

Coronaviruspandemin gjorde att sommaröverföringsmarknaden till skillnad från tidigare, men det gjordes fortfarande många affärer, Paris Saint-Germains klubbpresident Nasser Al-Khelaifi har upprepat sitt förtroende för att Kylian Mbappe och Neymar kommer att stanna kvar på klubben.

Neymar själv pratade också med RMC Sport och Brasilien international betonade sin lycka med PSG för närvarande och i den franska huvudstaden. "Jag är väldigt glad här i Paris," sade Neymar med Fotbollskläder. "Jag är väldigt glad i klubben och med mina lagkamrater. Tanken på att lämna har inte gått upp i mitt sinne."

Neymar, som utgjorde en del av en potent front tre med Messi och Luis Suarez under fyra år med Barca, har ständigt kopplats till en flytt tillbaka till Camp Nou sedan han lämnade till PSG i ett världsrekord på 222 miljoner euro 2017.

Medan samtalen fortsätter utanför fältet har Mbappe med PSG- Fotbollskläder kämpat för att skjuta på alla cylindrar på den och avslutat en tre-match-torkning med sin sena strejk mot Montpellier på lördag, men samtidigt som han erkänner att Mbappe inte har varit bäst den här terminen , har spelarens far Wilfried insisterat på att det inte beror på kontraktsförhandlingar.

Han är också i genomsnitt fler skott på mål (3,1 jämfört med 2,9 förra säsongen), framgångsrika dribblingar (4,5 till 3,3), beröringar av bollen (63,7 till 60,3), beröringar i oppositionslådan (14,1 till 12,4) och framgångsrika passningar (31,5 till 28,8).

:: بازدید از این مطلب : 118
|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 آذر 1399 | نظرات ()

Två mål från Romelu Lukaku hjälpte Inter Milan att säkra en spännande 3-2-seger mot Borussia Moenchengladbach som håller deras förhoppningar om att kvala till 16-åren i Champions League vid liv.

"Kanske är vi inte ett bra lag ännu men vi växer", sa Lukaku med fotbollströjor. "Uppenbarligen när du leder 3-1 måste du undvika de risker vi hade i kväll och döda spelet när du har chansen." Inter Milan är inte ett bra lag ännu men växer

Lukaku med Inter Milan fotbollströjor avfyrade hem för en 2-1-ledning i 64: e minuten och knackade sedan in sitt andra mål nio minuter senare för att göra det 3-1, där Inter nu behövde en seger i sin senaste gruppmatch mot Shakhtar Donetsk för att ha någon chans av att avancera.

Lukakus dubbel gav Inter sin första seger i Champions League den här säsongen i en berg-och dalbana-match, och sprängde grupp B vidöppen inför den sista omgången av gruppmatcher nästa vecka.

Med gruppen nu på en knivkant hoppas Inter att slutföra ett osannolikt flyktförsök när de är värd Shakhtar i sitt sista gruppspel nästa onsdag.

Under tiden reser Gladbach till Madrid med hopp om att kvalificera sig från gruppspelet för första gången i Champions League-eran.